Over mij

Over mij

Ik ben Alice Cooper eigenaar van Huisartscentraal.nl en al jaren bezig met kinderopvang. Door mijn jaren lange ervaring in het onderwijs en vooral de kleuter afdeling heb ik besloten om mijzelf specifiek te richt op de kinderen tussen de 0 en 5 jaar. Tijden mijn onderwijzersperiode heb ik al gemerkt dat deze groep van kinderen heel veel opvang en begeleiding nodig hebben.

Het doel van mijn inzet naar deze kinderen toe is om ze een waardig opvang te bieden wanneer de ouders gaan werken. Bij mij worden ze op een creatieve en educatieve manier bezig gehouden en worden ze de nodige waarden, normen en ethiek bijgeleerd. Ik weet dat het voor vele ouders en verzorgers moeilijk is om goede opvang te regelen voor hun kinderen.

Ook na school

Ik sta ook open om kinderen op te vangen die net uit school zijn. Bij mij zijn ze dan terecht voor een lekkere douche, heerlijk eten en of snacks. Ook kunnen de kinderen lekker rusten en kunnen ze later de op de dag hun schoolwerk nakijken of hun huiswerk maken. Ik heb ook goed opgeleide begeleiders die er ervoor zorgen dat het  huiswerk en schoolwerk  op de juiste manier wordt gedaan.

Het houden van een kinderopvang is geen makkelijke taak. Ik ben gedreven in me werk ik hecht heel veel waarde aan een goede opvoeding. Ook de juiste voeding en levenslessen zijn belangrijk. Zet u uw kind bij  mij op de oppasschool dan bent u verzekerd dat u kleintje op de juiste manier wordt opgevangen.

We hebben goedgetraind personeel, die kennis hebben van eerste hulp bij ongelukken, en ook hebben we een arts altijd op afroep basis beschikbaar.

Conclusie

Met mijn oppasschool en werk weet ik zeker dat ik e en wezenlijke bijdrage kan leveren aan de vorming van onze kleintjes. Ze worden op de oppas school op een adequate manier omgevormd tot waardige burgers. En alle uitgebreide informatie vindt u op mijn website waar er verschillende artikelen staan die voor mij belangrijk zijn en voor het kind.